• microsonic zenei zajvedo banner
 • microsonic safetouch banner

ÚJ GENERÁCIÓS EGYÉNI FÜLMONITOROK

MEGÚJULT DESIGN ÉS HANGZÁS A ZENÉSZEKÉRT ÉS A ZENÉT KEDVELŐKÉRT

Galéria:

Miért jó az egyéni fülmonitor?

A megfelelő kontroll fontos része a színpadtechnikának, mert a zenész erre alapozva játszik. Így tudja követni saját és társai játékát. A monitor hangfalak alkalmazása részben megoldást nyújt, azonban ez a technikai kivitelezés okozhat akusztikai visszacsatolásokat, nem kívánt gerjedést. Az egyéni fülmonitor nem csak ezt a problémát oldja meg. Számos egyedi előnnyel rendelkezik amely nagyban segíti a zenész és a háttértechnika munkáját.

 

Az egyéni fülmonitor előnyei

 • egyéni füllenyomat alapján készül
 • izolál és védi hallását
 • választható típusok
 • tökéletes komfort, mozgásszabadság
 • akusztikai viszonyoktól független monitorozási lehetőség
 • illeszthető más rendszerekhez
 

A fülmonitor elsőszámú feladata a zenei kontroll biztosítása a színpadon

Az ajánlások csak útmutatóként szolgálnak a választáshoz

A fül belső anatómiája mindenkinek más. Szélsőséges vagy extrém keskeny hallójáratnál előfordulhat, hogy a választott elektronika nem építhető be. Ebben az esetben, egyéni egyeztetéssel tudunk alternatív megoldást nyújtani.


 

Rendeléssel kapcsolatos információk

A megrendeléshez szükséges dokumentumokat letöltheti a jobb oldalon lévő menü sorból. Tényleges megrendelést csak az üzletünkben lehet leadni a kitöltött dokumentumokkal és előre ki kell fizetni a termék árát.

A lenyomatvételhez időpontot kell egyeztetni a honlapon található elérhetőségen keresztül.

Füllenyomatot az üzletünkben tudjuk levenni, nem áll módunkban külső helyszínen elvégezni a lenyomatvételt.

Amennyiben bármilyen probléma merül fel a fülmonitorral keresse fel üzletünket ahol készséggel állunk rendelkezésére.


Kétutas rendszer

Miért jó az egyéni fülmonitor?

a kétutas rendeszer egyszerű felépítése már bizonyított a fülmonitorok világában. Mi azonban erre a típusra is nagy figyelmet fordítottunk a fejlesztésnél. A megújult kétutas rendszerünk a beépített frekvenciaváltón kívül tartalmaz egy akusztikai aluláteresztó szűrőt mely a hangszóróban helyezkedik el. Ez az egyszerű megoldás számos akusztikai és kivitelezési előnnyel jár. A frekvenciamenet kibővülése mellett lehetővé teszi, hogy a hang, egy kivezetésen távozzon. a mélyfrekvencia dinamikus közvetítése érdekében a hangszórón egy vent-rendszer is helyet kapott. Hogy mit jelent ez...? A hangminőség javulását!

 

Ajánlás:

A kiegyenlített frekvenciamenet és a tiszta megszólalás miatt szinte bármilyen szituációban jól megállja a helyét. Elsősorban olyan zenészeknek ajánljuk akik ismerkednek a egyéni fülmonitorok világával, és sok zenei stílusban mozognak, ahol nincsenek extrém “frekvencia igények”.

spec: imp: 75 ohm - fr: 25Hz - 16kHz - sens: 109dB/1mW

Háromutas rendszer

A többutas fülmonitor rendszerek rendkívüli előnye, hogy egy adott feladatra, vagy frekvenciatartományra hangolhatók a hangszórók. Ennek azért van jelentősége, mert bizonyos hangszerek hangja vagy egy komplett beállított hangzás igényli a pontos frekvenciatartomány visszaadását. A háromutas rendszer többlet mély és középfrekvencia emeléssel rendelkezik ami az említett szituációkban pontosabb monitorozást tesz lehetővé. Az átvitel kibővítésével nagyon sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

 

Ajánlás:

Ahol a középfrekvencia dominál, ez a megfelelő megoldás,valamint színpadi szituációkra és zenehallgatásra is remek választás.

Ének, gitár, billentyű   ütős hangszerek   zenehallgatás

spec: imp: 17 ohm - fr: 20-17kHz - sens: 119dB/1mW

Négyutas rendszer

A négyutas rendszer dupla mélyhangszórója tükrözi mindazt a törekvést, amit célul állítottunk az alsó frekvenciák jobb közvetítéséért. A modern zenében egyre nagyobb igény van erre a tartományra, valamint a színpadon lévő zenei környezetben is elérhetőbbé válik az a többlet, ami sokszor igényként lép fel az aktív zenészek körében. A középfrekvencia megőrzése céljából egy nagyteljesítményű hangszóró felel mely a magas driverrel együtt jól kiegészíti, kompezálja az átvitelt.

 

Ajánlás:

Ahol elengedhetetlen a több basszus és telt, dús középtartomány

basszusgitár, dob, lehangolt gitárok   modern zenék   zenehallgatásra

spec: imp: 26 ohm - fr: 20-18kHz - sens: 118dB/1mW

Színválaszték

A ház és az előlap színei tetszés szerint variálhatók. A megrendelő lap index mezőibe a ház minták alatti kódszámot kell beírni. Az exluziv előlapok felárral rendelhetők. Érdeklődjön üzletünkben a részletekért.

Színválaszték galéria:


A számítógépes, illetve mobil megjelenítéskor megjelenő színek eltérhetnek a valós mintáktól.

EXKLUZíV ELŐLAPOK

Alap előlap minták

A "Microsonic logo" és az üres előlap benne van a fülmonitor alapárában.

Fix előlap minták

A fix előlap minták fekete és fehér színben rendelhetők. Célszerű a sötétebb előlapra fehér mintát választani és fordítva. Az üzletünkben megtekinthető demo darabok segítséget nyújthatnak a választásban. A fix előlap minták nincsenek benne az alapkivitelben. A pontos árakról érdeklődjön üzletünkben vagy a megadott elérhetőségen. A megrendelőre a minta alatti kódszámot kell beírni.

Kábelek

A kábelek cserélhetők. Erős szilikon burkolat védi őket. A kábel fül mögött elhelyezkedő része merevítővel van ellátva, amely stabilizálja a készüléket és komfortosabbá teszi a viselését. Mindegyik kábel aranyozott csatlakozóval készül. Rendelhető bézs, ezüst, fekete és fehér színben.Keresés

Vélemények

 • Riport alanya: Weisz Viktor +

  Riport alanya: Weisz Viktor   Riport alanya: Weisz Viktor 1. Mióta használsz egyéni fülmonitort? 2 éve 2. Mi vezetett Tovább...
 • EPIC GENERATION riportkérdések +

  EPIC GENERATION riportkérdések     Riport alanya: Weisz Viktor Riport alanya: Kalmár László (Big Daddy Tovább...
 • Riport alanya: Kalmár László +

    Riport alanya: Kalmár László (Big Daddy Laca) - Ganxsta Zolee és a Kartel 1. Mióta Tovább...
 • Válaszadó: Zana Zoltán „Döglégy Zolee” +

    Válaszadó: Zana Zoltán „Döglégy Zolee” a Ganxsta Zolee és a Kartel 1. Mióta használsz Tovább...
 • A riport alanya: Szakadáti Mátyás +

  A riport alanya: Szakadáti Mátyás - Hobo és még sorolhatnánk …   A riport alanya: Szakadáti Mátyás - Hobo és még sorolhatnánk … 1. Mióta használsz egyéni fülmonitort? Tovább...
 • 1
 • 2

Események

 • FEHOVA 2018 +

  FEHOVA 2018.02.15-18. között kerül megrendezésre a FEHOVA kiállítás A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak Tovább...
 • XII. BUDAPEST MUSIC EXPO +

  Idén is kiállítói leszünk a XII. BUDAPEST MUSIC EXPO-nak! 2017.10.06-08 között a Tovább...
 • Ipar napjai kiállítás 2017 +

  Idén ismét megrendezésre kerül a HungExpo területén 2017.05.09 és 12 között az Tovább...
 • FEHOVA 2017 +

  FEHOVA a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója. 2017. február 9-12. Tovább...
 • Budapest Music Expo 2016 +

  Budapest Music Expo 2016 Idén is résztvevői leszünk 2016.10.07-09 között a Music Tovább...
 • 1
 • 2